Se incarca...
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, sau apasand butonul Accept va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii »
Accept
Durant0011

femeie, 31 ani, Manassas, SUA

Pentru a intra in legatura cu Durant0011 si cu toti ceilalti membri de pe cel mai mare site de matrimoniale din Romania:

Inscrie-te gratuit sau Intra in cont

Date personale Durant0011

Sex Durant0011femeie

Data nasterii15 Iunie 1987

Zodie Durant0011Gemeni

Interesat deCasatorie

Oras de intalnire Manassas , SUA

Description Durant0011

Inaltime Durant0011 164 in

Greutate Durant001161 kg

Constitutie Durant0011Sportiv

Culoare par Durant0011Blond

Culoare ochi Durant0011Caprui

Preferinte sexualeheterosexual(a)

Educatie si profesie

EducatieColegiu

Profesie Durant0011Spun mai tarziu

Limbi cunoscuteEngleza

Scurta descriere Durant0011

Sunt o doamnă matură și serioasă pentru vârsta mea tânără. Dar am nevoie de bărbat mai în vârstă pentru a crea căsnicie fericită. Cultura și tradițiile mele m-au învățat să mă îngrijesc de om! Pentru mine, omul este scopul meu în viață. Vreau să creez o relație iubitoare. Tu și cu mine ne vom îngriji și ne vom iubi unii pe alții. Sunt femeie veridică și de încredere și voi fi un sprijin pentru viitorul meu om în viață până la sfârșit. Îi voi susține mereu pe viitorul meu soț și îl voi ajuta în nevoile lui. Sunt o femeie unică și am nevoie de un astfel de bărbat. Vreau să fiu o echipă cu soțul meu și să câștig împreună în toate situațiile de viață. Echipa iubitoare, parteneriatul și înțelegerea reciprocă este scopul meu în căsătorie...

Pentru a intra in legatura cu Durant0011 si cu toti ceilalti membri de pe cel mai mare site de matrimoniale din Romania:

Inscrie-te gratuit sau Intra in cont
SECURIZAT